Het idee is simpel. Neem een velomobiel. Monteer elektrische ondersteuning en voilá, een gezond en bruikbaar alternatief voor m'n auto op 2 x 50 km woon-werk verkeer. Met het vermogen van een halve stofzuiger, een gezonde dosis beweging en buitenlucht, een gangetje van zo'n 45 km per uur en als bonus een slinkende buik....;-) het leek me wel wat. Welkom op m'n blog over de weerbarstige start als prototype, over ouderwetse regelgeving, en de lol van comfortabel woon-werk verkeer fietsen als erg bruikbaar alternatief voor m'n auto...

donderdag 14 juli 2011

TUV Geprüft...

Vandaag pechdag...! 's morgens op weg naar m'n werk werd de wegligging steeds beroerder. Uitgestapt, na wat voelen en duwen bleken alle spaken in het achterwiel los te zitten... Na 2 dagen rijden...!

Hmm.. niet zo'n goede beurt van Sunrider. Maar gelukkig heb ik me al aangemeld bij FietsNed, de mobiele fietsenmaker, een soort wegenwacht voor fietsers. Dus bellen, maar krijg helaas een bandje met de mededeling dat ze nog niet wakker zijn. Gewacht tot 8 uur, weer geprobeerd, nu wordt ik doorgeschakeld naar een mobiel nummer wat niet opgenomen wordt maar wel de mogelijkheid geeft om voicemail in te spreken. Helaas wordt daar verder niet meer op gereageerd. 

Hmm.. niet zo'n goede beurt van FietsNed. Maar gelukkig is een telefoontje naar huis een stuk effectiever.

Tja, de sunrider staat dus even werkloos te wachten op betere tijden. Jammer, want het ging (letterlijk) erg zonnig van start. Getuige de foto's die een collega maakte.Daarbij kreeg ik al een suggestie voor een mogelijke opvolger... er wordt volop mee-gedacht... ;-) 

Hoop dat ik snel weer velo-mobiel ben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten